f
profile affiliates Enquiries refresh follow

disclaimer
about
Izzati // 19 // Polytechnic Balik Pulau // Programming // Penang // Polyglotism // EDM/s fans
Arahan :
bold italic strike underline


Kakao Talk
let's talking



thankgyu
big clap
Template was made by Adam Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby Design byme



Dapat tawaran ke Politeknik Konvensional
Thursday, 26 May 2016 | 0 comments
Helllo semua! Memang berdebar sangat nak tau keputusan UPU atau Poli dan alhamdullilah i dapat Poli tapi bukan Poli Premier hanya Konvensional. Mereka cakap diploma untuk 2 politeknik ni berbeza? Iya ...kee..?Kalau betul tolong jelaskan kat i kepada sesiapa yang tahu! Persoalan saya disini, diploma di politeknik Konveksional layak sambung degree atau tidak nanti? 

Ok back on the topic, I knew that i don't deserve to get into University because my SPM result was not that great than others. I promise I'll improve myself to be an excellent student soon.I really really want to study abroadddd!! Amin for that! Perhaps that was not my rezeki to get into Uni this year. but it's okay ;-)) Lets hope for the degree x



Itu Program yang i dapat. Diploma Teknologi Maklumat (Programming) sebab memang letak pilihan 1 dalam UPU kos ni haha. lepastu pilihan 2 Diploma Perbankan tapi tak dapat pulok but takpe, i will try to this score this course!! ayoo semangat! LOL Nak cakap minat IT tu memang minat, but I oso minat kos perbankan/kewangan/akauntasi juga...related to bank. Well masa UPU pilihan 1-12 cuma ada berkaitan dengan IT/akauntasi/Pelancongan. tapi i bersyukur daripada tak dapat kan? :-))
Fokus sekarang cuma pulun berlajar betul2. Nak gaji banyak kan? So yeah start from now on la :-))

Boleh semak tawaran kos di politeknik >>> SINI
Boleh buat rayuan di UPU kepada sesiapa yang tidak berjaya >>> SINI

#Dah boleh cakap cina dalam sebutan wang dengan cekap dan banyak lagi perkataan sejak bekerja dengan cina :D
#Aku akan ceritakan fasal diploma yang bakal aku lalui nanti dalam blog ni. aku tau ramai yang nak tau subjek apa yang ada dalam diploma untuk kos ni dan blebleble kan? Just keep waiting! aku akan cerita dari semester 1 hingga 6 OKAIII? ;)

izzati ❤️


FUTURE
PAST