f
profile affiliates Enquiries refresh follow

disclaimer
about
Izzati // 19 // Polytechnic Balik Pulau // Programming // Penang // Polyglotism // EDM/s fans
Arahan :
bold italic strike underline


Kakao Talk
let's talking



thankgyu
big clap
Template was made by Adam Thanks to Michiko for the basecode, & Wanaseoby Design byme



9 May? :)
Friday, 10 May 2013 | 2 comments
Assalammualaikum 
Hai Bloggie :)


Hehoihui hehe, tau tak tarikh di atas tarikh apa? It's my birthday ! Yeah I'm already officially 15..sekejap jee kan:-) Jadi, izzati nak ucap terima kasih banyak2 especially to all my classmates, tidak disangka izzati bagi tau dekat kawan2 terdekat zati ja then semua orang ucap..woahh thank you so much !XO .Ada 2 orang yang bagi hadiah juga terima kasih kepada Oren(farahein) & anis. terima kasih sangat2 ! semua hadiah awesomee! :D Nak tengok? 




Jeng~jeng! Nak tengok apa dalam nya? 
Turun tangga dulu! 
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬               
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬

Comel en? pencil case dan tudung rainbow.thank you again!
Bawah ni pula, sikit je tangga ni 
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
Dari Farahein, thank you so much much for the letter and 
a cute gift. She doing this her own, so cutee! 

Nahh, macam mana? dah tengok ? Good then. terima kasih banyak yang wish di facebook,twitter&ask.fm.

#Peperiksaan Pertengahan Tahun! 13 Mei ini ! Oh my otak! bai ~#


FUTURE
PAST